Gyömbér, a benjikutya

Nagyon messze a szobatisztaság

2015. május 31. 12:50 - Konika

Az előző bejegyzésemhez kicsit még hozzáfűznék:

Sajnos egyre biztosabb vagyok abban, hogy a bepisilés nem azért van, mert még csak 5 hónapos szegényke... Tegnap kihasználva a szép időt, és azt, hogy kutyás rendezvény volt a Városligetben, szinte az egész napot ott töltöttük. 10-kor indultunk itthonról, és délután 5-re értünk haza. Nagyon jól érezte magát, sok más kutyussal tudott kergetőzni, labdázni, gallyakat rágcsálni. És természetesen folyamatosan pisilt is. A meleg idő miatt volt nálunk itatóvíz, így boldogan láttam, hogy szinte a Városliget minden szegletét felavatta egy kis pisivel.

Hazaérve azonban le kellett szaladnunk a boltba, hiszen a hűtő kongott az ürességtől, így kapott egy kis rágcsálni való szárított bőr csontocskát, hogy lefoglalja magát, majd lementünk a boltba. Ha 45 percet távol voltunk, akkor sokat mondok. Biztos, hogy nem kellett pisilnie, hiszen még hazafelé a ház előtt is pisilt egyet. Ennek ellenére a szokott helyen ott várt minket a sárgás foltocska. Nagyon kicsi volt, látszott, hogy szinte úgy kellett kipréselnie magából. De ott volt.

Na erről, hogy szoktassuk le?

:(

11252164_10205691423558382_1372813001331678926_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomberakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr347506664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása