Gyömbér, a benjikutya

Gyönyörű tavaszi ősz

2015. november 20. 10:00 - Konika

Annyira szép idő volt mostanában, hogy újra sokat tudtunk Gyömbérrel kirándulni. Volt, hogy csak a közelbe, a Gellérthegyre másztunk fel, vagy a Nehru parkban dobáltuk a labdáját, de egészen Normafáig is eljutottunk.

dsc_1609.JPG

A Gellérthegyben az a jó, hogy tőlünk teljesen gyalog is megközelíthető, igaz kb. 40-50 perc séta, de utána a napos hegyoldalon elnyúlhatunk és nézhetjük, ahogy Gyömbér a többi kutyával játszik. Az utóbbi időben nagyon szépen viselkedik az utcán… A kutyaiskolás incidens után, amikor folyamatosan ugatott, sokat javult. Hetek óta nem ugat meg más kutyát, akkor sem, ha a nála kisebbek vicsorogva közelítenek feléje. Minden kutyával szépen játszik, bár az is igaz, hogy mostanában a labda már jobban érdekli, mint a fajtársai.

dsc_1606.JPG

Normafára akkor jutottunk fel, amikor a városban szmogriadó volt, így különösen jól esett a séta az erdőben. Itt ugyan esett az eső egy rövid ideig, de még így is nagyon élveztük. Hatalmasat sétáltunk, és most is a labda érdekelte a legjobban. Persze nem lehet minden tökéletes: sikerült egy bogáncs bokorba is beleugrania, ami az ő szőrébe aztán úgy beleragadt, hogy alig bírtuk kiszedni! Még ilyet sem láttam!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomberakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr968083478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása