Gyömbér, a benjikutya

Válaszlevél az önkormányzattól

2015. október 13. 10:00 - Konika

 

Mondhatni, meglepődtem, hogy választ kaptam a polgármestertől. (Persze tudom, hogy ilyenkor ezeket nem ő írja, kiadja valakinek feladatba, ő pedig csak aláírja, de akkor is pozitív volt az, hogy válaszoltak a megkeresésünkre).

A válasz persze kicsit semmitmondó, hiszen pontosan tudjuk, hogy a futtató kialakítása nem megy egyik-napról a másikra (költségvetés elfogadása, közbeszerzés kiírása, pályázat lefuttatása, stb.) de éppen erre irányult a kérdés, hogy átmenetileg mi lehetne akkor a megoldás? Hogy lehetne a futtató még kb. egy éves távlati megvalósulásáig is lehetőséget teremteni a környéken élőknek a legális, szabályos kutyafuttatásra?

Erre nem kaptam választ, ezért kicsit csalódott vagyok. Ugyanakkor valaki felhívta a figyelmemet arra, hogy a sorok között is kell tudni olvasni: legyünk türelmesek az önkormányzat felé, cserébe ők is türelmesek lesznek felénk, ha tiltott helyen látnak meg minket a kutyákkal.

Persze ez nincs kimondva, ténylegesen leírva, úgyhogy inkább csak álmodozásnak tűnik. Valahogy majd csak megoldjuk a sétáltatást…

Előzmény blogbejegyzés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomberakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr957962204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása